Værdien for dig og dine medarbejdere

  • Skab en attraktiv arbejdsplads og tiltræk nye medarbejdere
  • Øget trivsel og højere medarbejdertilfredshed
  • Undervisere med branchespecifik indsigt og erfaringer på egen krop
  • Forankring af sundhedsindsatsen

Kontakt Akademi for Krop og Sundhed

Tilmeld
dig her

Send os spørgsmål

Ring til os
70 200 726

Gør en forskel… Som Sundhedsambassadør

På Akademi for Krop og Sundhed kan du blive uddannet til sundhedsambassadør. Der bliver du klædt på til at igangsætte og understøtte sundhedsaktiviteter på arbejdspladsen for at fremme sundhed og trivsel blandt dine kolleger.

Din rolle som sundhedsambassadør
Sundhedsambassadørens rolle er at motivere kollegaer til at tænke sundhed ind i hverdagen. Sundhedsambassadørerne får inspiration og værktøjer til at gennemføre udvalgte indsatser lokalt og på tværs af virksomhedens organisering. Derved sikrer ambassadørerne en øget forankring og effekt af virksomhedens investering i sundhed.

Sundhedsambassadører uddannes bl.a. i sundhedskommunikation og KRAM-faktorerne: Kost, Rygning, alkohol og motion/stress, så de kan sikre et vedholdende fokus på områderne uden brug af konsulentbistand. Ved at have ambassadører i virksomheden, kan du sikre at jeres medarbejdere bliver eller forbliver, fysiske robuste og uddannet i, hvor vigtig det er at have fokus på egen sundhed. I sidste ende bliver de endnu bedre i stand til at varetage deres jobfunktion.

Uddannelse for alle
Sundhedsambassadøruddannelsen er for alle typer medarbejdere. Det kan være en fordel, at medarbejderen er en formel repræsentant såsom arbejdsmiljørepræsentant, tillidsrepræsentant, samarbejdsudvalgsmedlem eller lignende. Udvalgte ledere samt medarbejdere inden for HR, sundhed og arbejdsmiljø kan med fordel deltage i uddannelsen sammen med medarbejderne.

Varighed og pris
Uddannelsen løber over 2 dage og koster kr. 2.995 per person.

Kontakt Akademi for Krop og Sundhed for oplysninger om vores næste hold Sundhedsambassadører.