Et stærkt hold

Bag Akademiet for Krop og Sundhed står et hold engagerede fagfolk der alle har til fælles at de brænder for deres fagområde, samt formidlingen af deres viden.

Undervisere
Vores undervisere er akademiets stolthed og kerne. De udvælges på grund af deres høje faglighed, samt deres engagement og evne til at videreformidle deres viden. Underviserne har alle en relevant uddannelse i forhold til de fag de underviser i, typisk professionsbachelorer med passende efteruddannelse. Det kan være fysioterapeuter, sygeplejersker, professionsbachelorer indenfor sundhed og ernæring, sundhedsfremme mm.

Fagligt udvalg
Det faglige indhold og kvaliteten af vores uddannelser er en hjertesag for os på Akademiet for Krop og Sundhed. Vi har derfor et integreret fagligt udvalg, bestående af stærke fagpersoner og undervisere på akademiet. Det faglige udvalg har til opgave at drive den faglige udvikling af akademiet, samt bidrage til den løbende kvalitetssikring af vores kursus- og uddannelsestilbud.

Læs mere om kvalitetssikring .

Skoleledelse
Den daglige ledelse af akademiet varetages af CityFys Administrationsteam med Adm. direktør Tom Wedele Petersen i spidsen.

Akademi for Krop og Sundhed står for

  • Uddannelser der giver dig gode jobmuligheder
  • Tilgængelige og gennemskuelige uddannelsestilbud
  • Personlig og levende undervisning
  • Kvalitet i alle aspekter af vores uddannelser

 

Kontakt Akademi for Krop og Sundhed

Tilmeld
dig her

Send os spørgsmål

Ring til os
70 200 726