Akademi for Krop og Sundhed

 

En del af CityFys A/S
CityFys A/S har eksisteret siden 1999 og hører blandt landets største sundheds- og arbejdsmiljøleverandører i Danmark med flere kommuner og private virksomheder som kunder.

CityFys tilbyder en bred vifte af ydelser inden for sundhed og arbejdsmiljø, herunder behandlingsordninger, samt kurser og rådgivning på mange områder. Desuden driver CityFys wellness afdelingerne i både DGI-byen i København og DGI-huset i Herning.

Vores erfaringer kommer dig til gode
På Akademi for Krop og Sundhed lægger vi stor vægt på at drage nytte af det stærke samarbejde med kommuner og virksomheder overalt i Danmark og lade vores erfaringer komme dig til gode.

På den måde sikrer vi at den uddannelse du får hos os også er det der efterspørges ud på landets virksomheder. Det giver dig det bedste udgangspunkt for at bruge din uddannelse i erhvervsmæssig sammenhæng.

Gør en forskel
På Akademi for Krop og Sundhed tror vi på at vi kan gøre en forskel og vi gør det muligt for dig også at gøre en forskel gennem vores udbud af korte sundhedsfaglige uddannelser og kurser. Vi tilbyder også en række kurser indenfor sundhed og trivsel for virksomheder som ønsker at adskille sig fra mængden og sikre høj trivsel blandt deres medarbejdere.

Stærkt fagligt team
Akademi for Krop og Sundhed består af et stærkt tværfagligt team der hver især brænder for deres fagområde. De er engageret i deres felt og på forkant med den nyeste udvikling. På den måde kan vi altid tilbyde dig de mest tidssvarende og relevante uddannelser. Mød teamet her.

Kvalitet i centrum
Kvaliteten af vores uddannelser og vores undervisning er kernen af det vi står for på Akademi for Krop og Sundhed. Vores uddannelser tager udgangspunkt i den sidste, mest relevante forskning på området og vi foretager løbende kvalitetssikring af vores uddannelser.
Akademi for Krop og Sundhed

  • For dem der vil gøre en forskel
  • Uddannelser og kurser af høj kvalitet
  • Altid baseret på den nyeste og mest relevante viden
  • Kontinuerlig udvikling og kvalitetssikring


Kontakt til Akademi for Krop og Sundhed

Tilmeld
dig her

Send os spørgsmål

Ring til os
70 200 726