Akademi for Krop og Sundhed

På Akademi for Krop og Sundhed tror vi på at vi kan gøre en forskel. Vi tror også at de fleste mennesker gerne vil gøre en forskel og stræber derfor efter at gøre det muligt for de mennesker der søger til os. Vi vil gerne tilbyde uddannelser der er tilgængelige, gennemskuelige og tilpasset samfundets behov til enhver tid.

På Akademi for Krop og Sundhed udnytter vi den brede erfaring og det store engagement som vi har på arbejdspladser og i virksomheder i Danmark, samt vores viden indenfor wellness og sport for at skabe uddannelsestilbud der skaber gode erhvervsmæssige muligheder for de studerende efterfølgende.

På Akademi for Krop og Sundhed vil vi løfte barren i forhold til undervisningstilbud indenfor sundhedsområdet. Vi er derfor kvalitetsbevidste på alle aspekter af uddannelsen.

Vores Vision
Akademi for Krop og Sundhed skal være Danmarks foretrukne udbyder af uddannelser og kurser indenfor sundhed og trivsel, ikke mindst i forhold til uddannelsestilbud der er målrettet erhvervslivet med det mål at forebygge og behandle fysiske og mentale arbejdsrelaterede belastninger.

Vores Mission
På Akademi for Krop og Sundhed vil vi gøre en forskel og være en katalysator for at skabe et sundt samfund ved tilbyde de bedste uddannelser indenfor sundhed og trivsel i Danmark. Akademi for Krop og Sundhed vil sætte kvalitet i højsædet, tilbyde de mest aktuelle uddannelser og benytte de bedste undervisere, for derved at gøre det muligt for virksomheder og individer at gøre en forskel og skabe mere sundhed og større trivsel.

Akademi for Krop og Sundhed

  • For dem der vil gøre en forskel
  • Uddannelser og kurser af høj kvalitet
  • Altid baseret på den nyeste og mest relevante viden
  • Kontinuerlig udvikling og kvalitetssikring

Mød CityFys


Kontakt Akademi for Krop og Sundhed

Tilmeld
dig her

Send os spørgsmål

Ring til os
70 200 726