Få opdateret din viden om behandling af akutte sportsskader på 2 timer

Er du passioneret inden for sport, fitness, krop og sundhed, og vil du gerne vide mere? Vil du gerne dyrke den sport, du elsker og ikke blive holdt væk fra den i en længere periode pga. en skade? Vil du gerne være i stand til at hjælpe, hvis der fx er en af dine trænings- eller holdkammerater, der får en forstuvning eller andet?

Grundlæggende viden om akut skadesbehandling kan forhindre yderligere skader på muskler, led og knogler. Ikke kun for dig selv men også for dem du træner sammen med så gå ikke glip af dette kursus, hvor du lærer, hvordan du skal forholde dig.

Ved akutte skader som f.eks. forstuvninger og fibersprængninger har de første timer nemlig stor betydning for, hvordan skaden udvikler sig. Det er afgørende at smertelindre, reducere blødning og hævelse samt sørge for, at skaden ikke forværres.

På dette kursus vil du lære hvilke simple principper, du kan bruge på dig selv og andre for at sikre en kortere og mindre smertefuld skadesperiode med færre komplikationer og dermed hurtigere tilbagevending til den sport, du elsker.

Du vil bl.a. lære at tage bestik af skadens alvor og hvilken indsats, du skal ty til i forhold til forskellige skader. Du vil også lære, hvordan du identificerer inflammation og principper for genoptræning samt hvordan træningen kan genoptages.

Målgruppe
Kurset henvender sig til dig, der er sports- eller fitnessinteresseret

Dato & Tilmelding

NB. Vi gør opmærksom på, at kurset er aktiveret for tilmelding fra tid til anden og derfor kan du altid undersøge om kurset er aktivt på linket under “dato og tilmelding”

Gæsteforelæsninger på Akademi for Krop og Sundhed

  • Aktuelle og spændende emner
  • Mød og dan netværk med ligesindede mennesker
  • Levende og vedkommende undervisning
  • Bliv på det der interesserer dig mest

Kontakt Akademi for Krop og Sundhed

Tilmeld
dig her

Send os spørgsmål

Ring til os
70 200 726