Sundhed-ambassadoerer-big

Værdien for dig og dine medarbejdere

  • Skab en attraktiv arbejdsplads og tiltræk nye medarbejdere
  • Øget trivsel og højere medarbejdertilfredshed
  • Undervisere med branchespecifik indsigt og erfaringer på egen krop
  • Forankring af sundhedsindsatsen

Kontakt Akademi for Krop og Sundhed

Tilmeld
dig her

Send os spørgsmål

Ring til os
70 200 726

Kurser for virksomheder

Et dårligt arbejdsmiljø koster og prisen er høj for alle parter. Forebyggelse er en udgift på kort sigt men i realiteten er det en investering der i den grad kan betale sig. Der er mange gode grunde til at interessere sig for arbejdsmiljøet i din virksomhed. Én af dem er virksomhedens bundlinje. Det er ikke blot anerkendt, men også dokumenteret, at virksomheder gennem et godt arbejdsmiljø kan opnå lavere sygefravær, øget produktion, godt omdømme og god personalepleje. En anden god grund er at man som arbejdsgiver har pligt til at forebygge at medarbejderne bliver udsat for fysisk belastende arbejde, som kan være sundhedsskadeligt.

Tallene taler deres tydelige sprog: Op mod en fjerdedel af sygefravær og førtidspensionering hænger sammen med påvirkninger af muskler og skelet i arbejdsmiljøet. Derfor handler et godt arbejdsmiljø også om god ledelse. God ledelseskvalitet består blandt andet i at skabe de rigtige rammer for den enkelte medarbejder.

Hos CityFys møder du ikke blot arbejdsmiljøkonsulenter, som er veluddannede og har en autoriseret baggrundsuddannelse. Du møder også arbejdsmiljøkonsulenter, som har et personligt indblik i dit specifikke brancheområde.

Kurser indenfor arbejdsmiljø og sundhedsfremme

Arbejdsmiljø- og sundhedsledelse
APV og arbejdsmiljøgennemgang
Ergonomiambassadør
Sundhedsambassadør
Træning til arbejdspladsen