Udfordringen ved det ortopædkirurgiske knæ
Akademi for Krop og Sundhed har fået muligheden for at tilbyde et 2 dages kursus, hvor vi vil gennemgå de forskellige fysioterapeutiske udfordringer i forbindelse med det ortopædkirurgiske knæ. Vi vil gennemgå de udfordringer vi kan stå overfor fx i forbindelse med TKA, meniskoperationer, ledbåndsoperationer som ACL og MCL rekonstruktioner, samt oprensende operationer for bruskskader m.fl.

Teoretisk og praktisk undervisning
Der vil være specielt fokus på de komplicerede patientforløb, hvor de gængse behandlings- og træningsregimer kommer til kort. Undervisers store erfaring og formidlingsevne sikrer at du får 20 nye handlemuligheder oveni de 10 du selv havde tænkt på.

Kurset har fokus på både teori og praksis, men med hovedvægt på den praktiske del for at sikre at du kommer derfra med god ballast og konkrete værktøjer i forbindelse med det ortopædkirurgiske knæ. Kurset vil også indeholde kliniske og funktionelle tests og øvelser, samt træningsforslag.

Underviserne
Vi bruger nogle af de allerdygtigste praktikere indenfor fysioterapifaget i Danmark. Med stort erfaringsgrundlag fra forskellige sammenhænge på klinikker, hospitaler og generel og solid undervisererfaring har underviserne omfattende indsigt, stor forståelse og solid erfaring med de fleste ortopædkirurgiske problemstillinger vi som fysioterapeuter kan komme ud for i vores arbejde.

Målgruppe:
Fysioterapeuter som arbejder med postoperative knæpatienter.

Der er kun 22 pladser på kurset så skynd dig at booke en plads nu.

Dato:
4 – 5/2 2019

Tidsrum:
kl. 9.00 – 16.00

Pris:
Kr. 3.750 per deltager

Forplejning:
Kaffe/the + rundstykker ved ankomst. Desuden frokost og løbende kaffe/the mm.

Tilmelding:
Senest den 20/1 2018

Sted:
Akademi for Krop og Sundhed i DGI-byen København

Kurser for fysioterapeuter på Akademi for Krop og Sundhed

  • Nogle af landets bedste formidlere indenfor fysioterapifaget
  • Spændende og relevante emner
  • God kombination af teoretisk og praktisk undervisning
  • Direkte omsættelig viden til din praksis


Kontakt Akademi for Krop og Sundhed

Tilmeld
dig her

Send os spørgsmål

Ring til os
70 200 726