Jobmuligheder i CityFys

Bliv læge- og fysioterapeuteksamineret

fysiurgisk massør og sportsmassør 

Kun kr. 11.950

Uddannelsen giver dig

  • 130 lektioners undervisning med høj kvalitet og faglighed
  • Praktik hvor du behandler rigtige klienter
  • Alle nødvendige læringsmaterialer
  • Skriftlig og praktisk eksamination af fysioterapeut og læge
  • Adgang til et fagligt netværk af massører med support fra fysioterapeuter
  • Rabat på udvalgte foredrag, kurser og uddannelser på Akademi for Krop og Sundhed

 

Vil du vide mere?

Kom til infomøde om massageuddannelsen


Find det hold der passer dig bedst: 

København
Daghold København (kl. 9.00 - 16.00)
2016 Uge 15-20 Ledige pladser

Aftenhold København (kl. 16.30 - 21.30)
2016 Uge 3-16 (mandag og onsdag) UDSOLGT
2016 Uge 37-50 (tirsdag + torsdag)
2016 Uge 39-52 (mandag + onsdag)

Herning
Aftenhold Herning (kl. 16.30 - 21.30)
2016 Uge 3-16 (tirsdag + torsdag) UDSOLGT
2016 Uge 37-50 (tirsdag + torsdag)

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Om massageuddannelsen

Massageuddannelse med høj faglighed
På Akademi for Krop og Sundhed vil vi tilbyde Danmarks bedste massageuddannelse. Derfor er undervisningen hele 130 lektioner, så vi sikrer at du får masser af kvalitetsundervisning for pengene. Endvidere har vi tilrettelagt undervisningen i de forskellige fag således at de giver størst værdi for dig i dit fremtidige virke som massør.

Ved opbygningen af vores uddannelse til massør, har vi taget udgangspunkt i fysioterapeutuddannelsens modulopbygning. Det giver dig gode kort på hånden, hvis du har tænkt dig at læse videre efter afsluttet massageuddannelse.

Du behandler rigtige klienter under din praktik
Når du tager uddannelsen til massør på Akademi for Krop og Sundhed, indgår praktik i forløbet. Du vil således under supervision møde virkelige klienter med reelle problemstillinger, som du skal behandle. De behandlinger, som du udfører i praktikken, vil efterfølgende blive behandlet og diskuteret, således at du modtager feedback som i den sidste ende gør dig til en bedre massør.

Læge- og fysioterapeuteksamineret uddannelse
På Akademi for Krop og Sundhed bliver du læge- og fysioterapeuteksamineret fysiurgisk massør og sportsmassør. En læge er censor på den skriftlige eksamen i anatomi og fysiologi, mens en fysioterapeut er censor på den praktiske eksamen i massage. Dette er din garanti for et højt fagligt udbytte af uddannelsen.

Du bliver en del af vores netværk
Vores engagement i dig stopper ikke, når du færdiggør din uddannelse. Som uddannet fysiurgisk massør og sportsmassør på Akademi for Krop og Sundhed bliver du også en del af vores behandlernetværk. Netværket er bistået af fagpersoner som fx fysioterapeuter, således at du altid vil have adgang til faglig sparring. I netværket kan du også holde dig orienteret i forhold til de efteruddannelsestilbud og kurser som akademiet også holder.

Dine muligheder som massør

Med uddannelsen som fysiurgisk massør og sportsmassør fra Akademi for Krop og Sundhed har du gode jobmæssige muligheder på både del- og fuldtidsbasis. Med et uddannelsesbevis fra os vil du have muligheden for arbejde i sportsklubber, spacentre, massørklinikker samt hos mange virksomheder der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en behandlingsordning. Mange kiropraktor- og fysioterapeutklinikker anvender ofte massører som et ekstra tilbud til deres kunder.

CityFys A/S beskæftiger næsten 200 massører i Danmark, både ude på danske virksomheder, samt i CityFys Wellness i DGI-byen i København og DGI-huset i Herning. Derfor, hvis du er rigtig dygtig, har du også en god mulighed for en karriere hos os.

Fagene på massageuddannelsen

Ved tilrettelæggelsen af massageuddannelsen på Akademi for Krop og Sundhed, har vi taget udgangspunkt i videnskaben omkring den klassiske massage og sportsmassage, vores 15 års erfaring som udbyder af behandlingsordninger til danske virksomheder og kommuner samt fysioterapeutuddannelsens modulopdeling.

Vi har sammen med underviserne og de fagansvarlige på området defineret indholdet for de forskellige fag med det for øje at sammensætte det pensum som giver dig det bedste udgangspunkt, når du påbegynder din karriere som massør.

Massageteori og -praksis
I massageundervisningen sikres sammenhæng mellem teori og praksis, således at den teoretiske undervisning foregår i kombination med den praktiske.

Anatomi
I anatomiundervisningen er der ikke blot fokus på latinske udtryk, men også på den funktionelle anatomi således at du opnår større forståelse for muskelkæder og anatomiske sammenhænge, men skaber også en interaktion med klienten således at du bedre kan omsætte de gener klienten oplever til en passende behandling.

Fysiologi
Du får ikke alene undervisning i forhold til cellelære og kroppens forskellige systemer, men undervisningen har særligt fokus på de mekanismer der er vigtige for dig som massør. Det lægges ekstra vægt på skadesmekanismer, dette værende akutte skader, samt dem der opstår gradvist. Det gør dig i stand til at rådgive klienterne optimalt i forhold til skadesforebyggelse og -behandling