Job i CityFys A/S

CityFys A/S, som står bag Akademi for Krop og Sundhed, er landsdækkende i udbud af behandlingsordninger og har over 15 års erfaring på markedet. Derudover, står CityFys A/S for wellness afdelingerne i DGI-Byen i København og DGI-Huset i Herning.

Til dagligt beskæftiger CityFys A/S over 150 massører i Danmark.

CityFys A/S rekrutterer løbende massører og fysioterapeuter til vores behandlingsordninger, samt til CityFys Wellness i DGI-Byen i København og i DGI-Huset i Herning. Du er derfor mere end velkommen til at sende en uopfordret ansøgning for at komme til betragtning i forhold til åbne stillinger.

Aktuelle Stillinger

Massør i DGI-Byen København søges

Er du dygtig og ambitiøs indenfor dit fagområde som massør, bør du besvare denne stillingsannonce. Vi vil nemlig gerne i dialog med dig.

Vi skal bruge 2 dygtige massører, der desuden interesserer sig for wellness behandlinger, herunder bodyscrub, hotstone m.m. Vores klinik faciliteter er beliggende i DGI-Byen København i sammenhæng med husets wellness afdeling. Det er meget dejlige lokaler.

Du skal kunne arbejde formiddage, eftermiddage, aftener og undertiden i weekender. Læs mere om CityFys Wellness på http://www.cityfyswellness.dk

(Vi er interesserede i henvendelser fra massører samt fysioterapeut studerende, som ønsker vikararbejde).

cityfyswellness

cityfys_logo

Kontakt Akademi for Krop og Sundhed

Tilmeld
dig her

Send os spørgsmål

Ring til os
70 200 726

Akademi for Krop og Sundhed

  • For dem der vil gøre en forskel
  • Uddannelser og kurser af høj kvalitet
  • Altid baseret på den nyeste og mest relevante viden
  • Kontinuerlig udvikling og kvalitetssikring